Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
Kosmeetiliste vahendite loomulikkuse reitingTagasi
Kosmeetiliste vahendite loomulikkuse reiting
18.04.2014 12:13
http://www.mirra24.ee/images/001_03.jpg
Tänapäevane kosmeetiline turg on mitmekesine ja paljunäoline ning lai tarbijaskond mõtleb toodete valikul üha sagedamini kvaliteedile ja eeskätt kasutatavate toodete loomulikkusele.
 
Tuleb välja, et juba ammu eksisteerib organisatsioon, mis professionaalsel tasemel tegeleb kosmeetiliste toodete tundmaõppimise ja analüüsiga. Organisatsiooni nimi on „Teaduslik kosmeetiline ühing“. See on reaalselt eksisteeriv mitteäriühing, mille peamine tegevusala on kosmeetika väljatöötajate, tootjate ja tarbijate, samuti ka praktiseerivate kosmetoloogide ja komeetiliste vahendite realiseerijate teadusliku kosmeetoloogia alaste teadmiste taseme tõstmine.
 
Mida kujutab enesest loomulikkuse reiting?
 
Kosmeetiliste firmade loomulikkuse reiting (kosmeetika reiting) põhineb toodete kemiseerimise kriteeriumi keskmise väärtuse (Tkkv) arvestuslike suuruste võrdlemisel, mis määratakse kindlaks igale firmale eraldi kõigi tema tooteliikide osas (mitte alla 3 nimetuse).
 
Iga tooteliigi kemiseerimise kriteerium kujutab enesest keemiliselt sünteesitud koostisosade, k.a. ka looduslikud, millel ei ole mingit seost naha rakuliste süsteemidega (näiteks mineraalsed õlid ja naftakeemia saadused) ning loomulike kosmeetilises vahendis olemasolevate koostisosade omavahelist kvalitatiivset suhet.
 
„Teadusliku kosmeetilise ühingu“ ametlikul veebilehel asub Kompanii MIRRA loomulikkuse reitingu alusel saja kuuekümnest (160) esindatud kompaniist kümnendal (10.) kohal!
 
MIRRA-M kemiseerimise kriteerium (Tkkv) on 0,18 (mida väiksem on kriteeriumi suurus, seda puhtam on toodang).
 
Allpool toome ära valikulised andmed brändidest (tootemarkidest), millised on enampopulaarsed SRÜ maades.
 
Kõige enam rõõmustas meid asjaolu, et esimesed 10 kohta puhta kosmeetika toodete reitingus kuuluvad peamiselt vene tootjatele.
 
Meil on hea meel Venemaa üle!
 
„Amway“ (USA)28. koht (Tkkv – 0,37) 
„Schwarzkopf & Henkel“ (Saksamaa) 76. koht (Tkkv – 0,63) 
„Gillette“ (USA)  83. koht (Tkkv – 0,67) 
ZAO „Nevskaja kosmetika“ 105. koht (Tkkv – 0,8) 
„Avon“ (USA, Poola)  124. koht (Tkkv – 0,92) 
OAO „Faberlik“ (Venemaa) 127. koht (Tkkv – 0,93) 
„Oriflame“ (Rootsi) 144. koht (Tkkv – 1,12) 
„L'Oreal“ (Prantsusmaa)153. koht (Tkkv – 1,43) 
 „Max Faktor“ (USA)159. koht (Tkkv – 2,34) 
 
P.S. Täieliku nimekirja saamiseks leidke Internetis „Kosmeetiliste firmade toodangu loomulikkuse reiting“( www.oryon.ru/cosmeticrate )
 
I.V.Albul
Konsultant, Rostovi RC
 

Tagasi