Pronksi 7/9, Tallinn, 10124, Eesti, Telefonid: 6 777 367, 55 26 057
est
rusfin
Te asute:
SIMALAUGUDE SEERUMTagasi
SIMALAUGUDE SEERUM
10.11.2015 15:53
SIMALAUGUDE SEERUM
             BAASILISTE VAHENDITE Seeria
         Vähendab kortsude arvukust, suurendab silmalaugude niiskusesisaldust, parendab nende  struktuuri, muudab naha pringiks ja vetruvaks.
         Aktiivsed koostisosad : BIO-PLATSENTA (kasvufaktorid EGF, aFGF, IGF-1, bFGF, VEGF, letsitiin, butüleenglükool, glütseriin, polüsorbaat-20, Na-askorbiilfosfaat, biotehnoloogiline fooliumhape – vitamiin B₉, atsetüülglutamiin), peptiidide kompleks (vesi (&) glütseriin (&)  hesperidiin metüülhalkoon (&) stearaat-20 (&) dipeptiid-2  (&) palmitoiil tetrapeptiid-3; tripeptiid-5), hüdroksietüülkusihape, nikotiinamiid, taimset päritolu suhkrute kõrgeltniisutav kombinatsioon  (L-fruktoos, D-galaktoos ja galakturoonhape), rohelise tee fermenteeritud õlid, argaania ja rebasheina õlid, piimhappe ester, L-arginiin, inuliin, E ja F vitamiinid, antioksüdant Rona Care AP, granaadi CO₂-kontsentraat.  
         Bio-platsenta – see on erakordne biotehniline aktiiv, mis kujutab enesest 5 kasvufaktori, aminohape glutamiini ja vitamiin B₉ sünergeetilist segu, mis on sisuliselt identne inimese platsenta koostisega!
         Kasvufaktorid – reguleerivate valkude laialdane grupp, mida toodavad erinevat tüüpi rakud ning mis reguleerib rakkude kasvu ning diferentseerumist (eristumist ehk rakkude muutumist erisugusteks). Teostavad rakkudevahelist kommunikatsiooni, olles keemiliste signaalide kandjateks nii rakkude vahel kui nende sees. Võtavad aktiivselt osa haavade paranemisel tekkiva immuunprotsessi reguleerimisest. Erinevates staadiumites aktiveeruvad erinevad kasvufaktorid.
          Kasvufaktorid seonduvad rakkude pinnal asuvate retseptoritega, kutsudes esile eeskätt rakkude proliferatsiooni (juurdekasvu) ja/või diferentseerumise (rakkude muutumise erisugusteks).
         Kasvufaktorid ei ole hormoonid ja ei ole võimelised avaldama negatiivset toimet kudedele, kuna nad sulanduvad rakkudevahelise toime üldisesse tasakaalu.
 Bio-platsenta koostisesse kuuluvad : epidermaalne kasvufaktor EGF – epidermise rakkude regenereerumise faktor. Toimib molekulaarsel ja rakulisel tasemel ning aeglustab rakkude vananemise protsessi. Tema toimel toimub epidermise rakkude noorenemine, suureneb tüvirakkude arv nahas. Nahk uueneb täielikult.
Insuliinitaoline kasvufaktor-1 IGF-1. Kuni viimase ajani kasutati seda faktorit halvasti kasvavate rakkude kasvu tugevdamiseks. Viimased uuringud : korrapärasel kasutamisel avaldab pooride avade vähendavat toimet ja parendab naha mikroreljeefi.
         Fibroblastide kasvu baasfaktor bFGF. Selle väljatöötamine sai pärjatud Nobeli preemiaga.
          bFGF ergutab kõikide rakutüüpide kasvu ja rakkudevälise maatriksi produktsiooni. (Fibroblastide põhiline funktsioon – valkude ja glükoosaminoglükaanide süntees ja sekretsioon, mis avaldavad mõju sidekoe rakkudevahelise aine komponentide formeerumisele.
         Veresoonte endoteeli rakkude kasvufaktor VEGF. Ergutab embrüonaalse veresoonte süsteemi moodustumist ning uue ja juba olemasoleva veresoonte süsteemi kasvu. Selle tulemusena suureneb toitvate ainete kohaletoimetamine nahka.
         Fibroblastide kasvu happeline faktor aFGF. Hepariini siduv valk, ergutab DNH sünteesi ja mitmesuguste mesenhümaalse päritoluga rakkude jagunemist (mesenhüüm – embrüonaalne sidekude, millest arenebki päris sidekude).
         Seerumis sisaldub spetsiaalne kompleks, mille aktiivseteks koostisosadeks on :
  • lipopeptiid Pal-Gly-Gln-Pro-Arg, mis taastab prinkuse ja vetruvuse, kõrvaldab põletiku;
  • hespiridiinmetüülkalkoon vähendab kapillaaride seinte läbilaskvust (vähendades samal ajal ka veresoonte rabedust);
  • dipeptiid Val-Trp parendab lümfi tsirkulatsiooni (taastab drenaaži).
         Toote vormelit tugevdab tõestatud toimega innovaatiline koostisosa : Palmitoiil tripeptiid-5, mis
  • tugevdab kollageeni sünteesi (testitud inimese kultiveeritud fibroblastidel) : + 76%);
  • ergutab hüoluronaanide sünteesi, seda isegi „vananenud“ rakkudes (testitud inimese dermaalsete fibroblastide kultuuril);
  • ergutab oluliselt Laminiin V väljatöötamist (Laminiin – enamlevinud basaalmembraanide mittekollageenne glükoproteiin. Peamised funktsioonid : seob rakke ja modulleerib rakkude käitumist. Võib avaldada mõju rakkude kasvule,  morfoloogiale, diferentseerumisele ja liikuvusele.
  • täidab adhesiivse (liitva ehk kokkukleepiva) valgu funktsiooni erinevate epiteliaalsete ja embrüonaalsete rakkude jaoks);
  • inhibeerib (pärsib) põletikuliste markerite tsütokineesi (tsütoplasma jagunemist). Testitud mehhaanilisele stressile allutatud fibroblastidel.
Tänu hinnaliste taimsete õlide poolküllastamatute rasvhapete ja aminohapete olemasolule toidab ja niisutab seerum aktiivselt nahka. Bioflavonoidid ja kaskaadne antioksüdant Rona Care AP tugevdab silmalaugude õhukese epidermise kaitsepotentsiaali, ergutab fibroblastide poolt teostatavat kollageeni ja hüaluronaani sünteesi, rakkude diferentseerumist (eristumist) ja proliferatsiooni (uute rakkude tootmist).
Seerumi koosseisu kuuluvad innovaatilised koostisosad soodustavad olemasolevate silmaaluste kortsude kokkutõmbumist ja hoiavad ära uute tekkimise, taastades samal ajal silmaümbruse naha vetruvuse ning avaldades põletiku- ja tursetevastast toimet.
         Silmalaugude seerum – see on alternatiiv kollageeninjektsioonidele (süstidele)!
         Kasutamine : Kanda eelnevalt puhastatud silmaümbruse nahale. Toime tugevdamiseks on soovitav kasutada spetsiaalseid patch´e silmalaugude jaoks.

Küsimus :
Kas võib bFGF (fibroblastide kasvufaktor) provotseerida anomaalsete rakkude kasvu kiirenemist?
Vastus :
Kasvufaktorid ei ole hormoonid (mis reguleerivad terve organismi ainevahetust), vaid valgulist päritolu ained, mis reguleerivad täpiliselt kudede kindlaid protsesse (igale protsessile spetsiifilisi). Nad ei suuda absoluutse kindlusega provotseerida anomaalsete rakkude tekkimist ja kasvu.
Fibroblastid – on peamised sekretoorsed rakud, just nemad töötavad välja kollageeni, elastiini, hüaluroonhapet jne. Igale sellisele protsessile võib avaldada mõju kindla kasufaktoriga – s.t. „sundida“ (anda signaali) fibroblastidele selle või teise aine sünteesiks.   
 

Tagasi